Savaii i bilder

Vi får ju passa på att skämma bort er med blogguppdateringar nu när vi har tillgång till internet så jag tänkte visa er lite bilder från Savaii. Savaii är lugnare än Upolo, om det nu är möjligt, och där är ännu mindre turister. Vi stannade 4 nätter och det kändes ganska lagom eftersom vi hade bil och kunde ta oss snabbt och lätt (man kan ju inte tala om några stora avstånd här på dessa pytte öar) till alla olika platser vi ville se.

 
Taga blowholes. Häftigt! Vi fick sällskap av en galen gubbe som kastade kokosnötter i hålen som sedan sköts upp i luften. Roligt tills han kom och begärade pengar för det. men vi är minsan inga lättlurade turister längre så tji fick han!
 
Vackra stränder blir man ju lite lätt bortskämd med här på Samoa.


Vattenfall blir vi också bortskämda med här på Samoa!

Idag har vi varit och badat i en grotta FULL med stora fiskar. Linnea höll sig på land medan jag och Malva efter mycket om och med tog oss en panikartad simtur ut i det klara vattnet. Vi åkte också till To Sua Ocean Trench som är ett stort vattenhål man klättrar ned i och sen kan man simma genom en grotta ut på andra sidan. Vackert!

Saknar er där hemma!

Kram

Kommentarer
Postat av: Mats

Hej

vi saknar er med. En av de härligaste stunderna på även den bästa resan är ofta att komma hem igen.

På lördag har vi öppet hus på skolan och det kommer några som är intresserade av de internationella linjerna. Ska fresta dem med några av mina bilder från Hawaii och bjuda in dem till skolan i maj när ni är tillbaka.

Tack för ert fina vykort från Fiji.

Sköt om er.

Mats

2011-04-07 @ 15:25:33
Postat av: Mamma Karin

Åh vilka fina bilder! Skönt att vi kan skypa nu några dagar, härligt att se er i bild! kram

2011-04-07 @ 22:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0