Apia

Japp, nu har vi varit i Apia nagra dagar och ska idag tillbaka till varat alskade Lalumanu.

Den har turen till Apia har inte varit lika jobbig som de forra. For det ar ju sa att ingen av oss gillar Apia speciellt mycket. Det ar en liten, smutsig stad som du svettas grymt mycket i. Men som sagt den har gangen har Apia inte varit sa dumt.

Forst sa har vi ju haft var hyrbil (med AC) sa vi har kunnat aka pa utflyckter. Himla roligt och Julia och Malva har kort valdigt bra. Aven om det ar pa fel sida av vagen.
Sen har vi aven hangt med vara nya vanner Angelica och Rinnie som bor i Apia. Angelica pluggar pa universitetet har. De ha lart oss mycket, bland annat att om man koper nagot i baren pa de finare hotellen far man lana deras pooler gratis! Fantastiskt om man bor i svettiga Apia. Angelica visade oss aven var man kan handla fina klanningar, farligt, farligt, igar kom jag hem med en ny.
Sen har vi aven forsokt kopa presenter till er dar hemma. Men det ar svart. Problemet ar att Samoaner har inte sa mycket som ar fint. Sa var beradda pa att ni kanske far en liter gronteller lila hår gele-slamm-vax som ni kan ha i era nya samoanska frisyrer som jag hoppas ni styr upp. Hokeyfrillor, den lilla utsparade locken i nacken eller galna permanenter ar vardag har.

//Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0